Kommer Västerås att haka på i toppen eller inte?

I div.1 Mellersta så har det hänt en del redan efter 4omgångar. De tippade topplagen har tappat onödiga poäng och otippade GAIK Väsby har gått obesegrade i de första fyra omgångarna. GAIKen har under de fyra första matcherna vunnit mot fiolårets etta och tvåa, Västerås och Hässelby. Detta gjorde dom dessutom på bortaplan vilket imponernar dessto mer!
Det var ett väldigt skrivande om Västerås som storfavoriter i årets div.1 Mellersta. Just nu ligger dom 5a i serien och 6p bakom GAIK Väsby med en match mindre spelad. Idag gäller det för Västerås att plocka 3p mot Lillån i Västeråshallen A och hänga med i GAIKens lilla ryck. En poängförlust idag är kanske inte lika farligt nu som om det vore sista omgångarna, men det är ändå 3p som står på spel.

Även i Dam Elit är det match denna onsdag. Karlstad möter KAIS Mora i Cam Arena. Karlstad som åkte på en uddamåls förlust i premiäromgången mot regerande Svenskamästarna Rönnby IBK medans KAIS Mora förlorade med 5-1 borta mot IBF Falun. Kan bli intressant att se om Karlstad kan ta sina första poäng i seriens andra omgång.



Dagens matcher (10/10-07)

Dam Elit:
               
Karstad IBF - KAIS Mora   19.00  CAM Arena

Div.1 Melersta:
      
Västerås IBF - Lillån IBK   19.30  Västeråshallen A



Dagens fråga:
Hur är det med Danne Bron Sundbom efter näsknäckandet i helgen?



Allt för idag, återkommer imorgon med resultat och annat material.

//Marcus #26

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0