Innebandy i media = notiser

Jag satt idag och funderade på en sak när det gäller innebandy i media. Innebandynyheter är värt NOLL för skribenterna på tidningarna och detta har retat oss innebandyälskare i flera år. Visserligen var kanske inte innebandyn var lika stor i tv och bland folket för ett antal år sedan, men nu är innebandyn en av Sveriges STÖRSTA sporter i antal utövare och intresset ökar och ökar. Fast öka verkar inte innebandyrubrikerna i tidningarna göra, de blir mindre och mindre. Innebandyn är inne i en utvecklingsfas i Sverige som behöver en liten extra knuff på vägen. TV4 håller på med sin del av kakan genom att ändra en del i rutinerna men framför allt sänder dom en match regelbundet i veckan! Kan TV4 offra 2timmar tv-tid på innebandyn för att den ska växa kan väl tidningarna offra ett A4 papper i varje tidning veckan om innebandyn iallafall. Känns lite fel att Allsvenskan i hockey ska få mer uppmärksamhet än innebandyn,. även Div.3 i fotbollen kan till och med få mer uppmärksamhet än innebandyn. Det är bedrövligt!!!
Enligt mig bör mediabevakningen bli bredare och bättre på elitseriematcherna eller på det lokala lagets matcher. Några lokala tidningar gör redan detta jätte bra men det är fortfarande långt ifrån bra på många platser i Sverige.

Har ni någon annan åsikt eller håller ni kanske med? Skriv gärna en rad eller två kanske mer om ni vill så jag får höravad ni tycker om detta?

Cya //  Mackan #26


Kommentarer
Postat av: therese

Jag håller verkligen med dig mackan. Det hade varit kul att kunna läsa om innebandy i tidningarna.

2007-10-18 @ 14:57:13
Postat av: brother

Förstår du int? det e ju för att svenska fotbollsföbundet k*****r tidnigara i r***n för att få plats i tidningen

2007-10-19 @ 08:28:37
Postat av: Lol?

Därför att innebandy är en fruktansvärt tråkig sport?

Det suger kuk, och ishockey har mycket större nyhetsvärde för gemene man. På tal om män, män spelar hårda sporter, och innebandy är tyvärr inte med på den listan. Jag läser hellre om ishockey, flickor -92 än om innebandy.

2007-10-20 @ 00:39:50
Postat av: Marcus

Vet inte om du varit och sett en Elitmatch i innebandy. Då kanske du ändrar din uppfattning litegrann. Visst, man kanske inte får cross-checka och tackla någon bakifrån. MEN det fåru inte i ishockey heller.. Skillnaden är att det är mindre sarg och sakerisken är större. Fast så länge man går in med axel mot axel så får du trycka nsätan hur hårt du vill bara du kämpar om boll och inte försöker skada..

så är det...

2007-10-21 @ 02:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0