Domar katastrof

Så fort det dyker upp kända innebandyspelare i ett lag så får de genast domarna på sin sida. Som idag när AIK tog emot IBF Falun i Solnahallen. AIK har en tuff start på matchen och ligger under med 0-4 efter första perioden och Conny Vesterlund har lyckats med konststycket att bli utvisad 2ggr med ett mellan rum på 5sek. Dessutom fick Henrik Lorendahl röttkort och få rhelt enkelt skylla sig själv. Sen i andra perioden kommer lagen ut men domarna har förändrats helt och hållet och så fort falunspelarna rörde AIKspelare som Jihde, Vesterlund, Djurling så fick de frislag med sig. Helt plötsligt kunde AIK göra vad de ville på planen utan att åka dit för det medans Falun inte fick göra ett piss. Som en vän sa till mig på läktaren, "Domaren tänker väl att det är omöjligt att ta bollen av Jihde så om någon lyckas så måste något regelbrott begåts så jag blåser frislag till AIK". Det kändes som om att domarna ville att det skulle bli AIK seger på något sett. Falun sliter och lyckas spela upp sig till en 4-8 ledning och håller den matchen ut vilket är grymt starkt när de lyckas dra på sig 3utvisningar mellan klockslagen 06.35 och 08.53 i Andra perioden. Det komiska med det är att ingen av dom skulle vara utvisning, 2 av de 3 skulle knappt vara frislag. PINSAMT!
I slutsekunderna hettar det till igen och Conny Versterlund får Rött kort även han vilket innebär att AIK får inte andvända två viktiga spelare som Lorendahl och Vesterlund nästa match.

image25

Falun vinner tack och lov måste man säga, för att om AIK skulle vinna tack vare domarna så skulle det vara pinsamt och det även fast jag själv är gnagare.

// Mackan #26

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0